Kashif Ahmad.

Kashif Ahmad.

Kommunal-bestyrelsen trænger til udskiftning og fornyelse

- Jeg synes at 2016 har været præget af politisk uro omkring budgettet og de deraf følgende konsekvenser, siger Kashif Ahmad.

Af
Ole A Sørensen

Og han fortsætter: - Jeg mener ikke, at der er overensstemmelse mellem A og O’s retoriske politik og den førte politik i praksis - og det kan man tydelig se på deres prioriteringer. Nedskæringer indenfor eksempelvis børne-unge-området og besparelsen på motionscenteret er blot et par gode eksempler på dette. Jeg er dog imponeret over den viljestyrke vores ældre borgere og brugere af motionscenteret har udvist ved at møde op gang på gang. Jeg håber, at vi kan imødekomme dem på den ene eller anden måde. Jeg vil i hvert fald gøre mit.

Nyt parti på stemmesedlen

- Jeg håber at Nationalpartiet får sit fodfæste her i 2017, hvor det er første gang vi stiller op til kommunalvalg. - Jeg håber, at mange kan se vigtigheden af, at der er et parti som ønsker at gøre op med den blokpolitik, som der også finder sted i Hvidovre.  Nationalpartiet tager udgangspunkt i Hvidovres bedste. Jeg mener bestemt, at der trænger til en udskiftning og fornyelse i vores kommunalbestyrelse, således at vi kan arbejde på tværs af partier og se bort fra gamle stridigheder, som ofte blokerer for en fornuftig politik og dermed får direkte negative konsekvenser i vores økonomi eller for vores borgere. Vi ser frem til endnu et godt år i 2017 og håber på stor opbakning fra Hvidovre, slutter Kashif Ahmad.

Publiceret 10 January 2017 08:00