Lego søger 450 sæsonarbejdere

Af
JH

Den 27. og 28. januar holder Legoland traditionen tro jobmesse på Hotel Legoland.
Legoland søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson.
”Alle medarbejdere skal støtte op om det magiske Lego-univers, som vores gæster kommer for at opleve. Det er derfor afgørende, at man er i kontakt med sit indre legebarn, hvis man vil arbejde i Legoland,” siger HR chef i Legoland, Bente Noringriis.
Det er 11. år i træk, at Legoland inviterer nysgerrige og måske kommende sæsonmedarbejdere indenfor til jobdage, som er en enestående lejlighed til at høre om de mange forskellige stillinger. På jobmessen får de fremmødte mulighed for at snakke med erfarne sæsonmedarbejdere og med lederne i de enkelte afdelinger. De, der allerede har søgt job i Legoland, er også meget velkomne, og for dem er jobmessen en oplagt lejlighed til at vise, hvem man er, og hvad man har at byde på.
”Det er en unik mulighed, som man sjældent får, når man søger et nyt arbejde. Jeg vil derfor opfordre alle interesserede til at møde op og hilse på deres måske kommende arbejdsgiver,” siger Bente Noringriis.
I selskab med over 40 fastansatte medarbejdere i Legoland, står hun klar til at tage imod de besøgende til årets jobdage, og de glæder sig.
”Jobmessen er to særlige mærkedage for alle Legolændere. Det betyder, at en ny sæson nærmer sig med hastige skridt, og ikke mindst at vi snart skal byde velkommen til en masse nye Legolændere, som skal være med til at sikre gode gæsteoplevelser gennem hele sæsonen,” siger Bente Noringriis. 

Publiceret 10 January 2017 12:03