Slesvigsk Musikkorps spiller ved nytårskoncerten.

Slesvigsk Musikkorps spiller ved nytårskoncerten.

Nytårskoncert på Alsion

Hjemmeværnet og Lions holder nytårskoncert med Slesvigsk Musikkorps og Rugsted & Kreutzfeldt på Alsion

Der er stadig billetter at få til Hjemmeværnet og Lions nytårskoncert den 27. januar på Alsion i Sønderborg.
Uanset om man er til jazz, klassisk musik, pompøse værker, 80'er hits eller et godt gammeldags grin, så har Hjemmeværnet og Lions Nytårskoncert 2017 noget at byde på. Det fortæller trompetist i Slesvigske Musikkorps Bent Graversen, der er tovholder på orkesterets nytårskoncerter:
"Vi kommer i den grad ud i alle musikalske kroge, og der vil traditionen tro også være masser af nytårsløjer på scenen," siger han.
Det er Rugsted & Kreutzfeldt, der er solister, Torben Sminge, der dirigerer, mens Anne Herdorf er konferencier. Præcis hvad musikere i orkesteret, solister og konferencier har fundet på for at få gang i lattermusklerne, vil Bent Graversen dog ikke afsløre.
Vil man have svaret og en helt særlig musikalsk oplevelse, kan man nå det endnu, hvis man er hurtig. Der er nemlig stadig billetter at få til koncerten via billetten.dk eller på turistkontoret – selv om langt over halvdelen af billetterne er solgt på nuværende tidspunkt.
Ifølge Bent Graversen har publikum nok at glæde sig til. Forsvarets Musikalske Ambas-sadører Slesvigske Musikkorps vil igen bevise, hvorfor orkesteret er kendt for at kunne mestre alle musikalske genrer. Derudover har SMUK, som er den militære forkortelse for orkesteret, haft de første prøver med Rugsted & Kreutzfeldt, og kombinationen af hit-magere og musikkorps har vist sig at være særdeles god.
"Vi har før prøvet at optræde med solister, som ikke har sunget med musikkorps tidligere. For Rugsted & Kreutzfeldt var det en ny sammenhæng at optræde i, så selvfølgelig var de spændte. Men efter prøven fortalte de, at de var superglade, og at de nu bare glæder sig endnu mere til koncerterne," siger Bent Graversen.

Publiceret 10 January 2017 07:00