Der blev flaget i hele byen, da Køge fejrede den flotte hæder som årest handelsby. Foto: JCJ

Der blev flaget i hele byen, da Køge fejrede den flotte hæder som årest handelsby. Foto: JCJ

Stor opbakning til kampagne

Økonomisk og moralsk opbakning til markedsføringen af Årets Handelsby fra byens butikker og erhverv

Køge Handelsstandsforenings markedsføringskampagne af Årets Handelsby 2016 får positive tilkendegivelser og stor opbakning fra byens butikker og erhverv, der støtter den kommende regionale markedsføring økonomisk. Køge Handelsstandsforening er overvældet over opbakningen og konstaterer, at ”sammen er vi stærkest”.
Aktivitetschef Mette Bjerre samt bestyrelsesmedlemmerne fra Køge Handelsstandsforening vil frem til handelsstandsforeningens generalforsamling 24. januar besøge butikker og erhvervsliv for at fortælle om markedsføringskampagnen og herunder redegøre for mediepakkerne, der er udarbejdet i denne forbindelse. Målet er at tiltrække endnu flere til Køge, der er i en rivende udvikling med nye kommende arbejdspladser og udvidelse af bymidten.
"Flere af byens butikker og erhverv har allerede støttet økonomisk," fortæller formanden Søren Storgaard fra Køge Handelsstandsforening.
Og ifølge Jesper Ladegaard Christensen fra Aktiv Fritid og Jesper Eghøje fra Louis Nielsen er markedsføringen vigtig for Årets Handelsby:
”Vi skal huske på, hvor stærk og hyggelig Årets Handelsby Køge er, og det mener jeg, omverden bør gøres opmærksom på, derfor bakker vi op omkring den regionale markedsføring,” siger Jesper Ladegaard Christensen.
”Vi står sammen i Køge og har et rigtig godt opland og gode butikker i byen. Louis Nielsen bakker derfor op og støtter økonomisk, så vi sammen kan fremtidssikre Køge by," siger Jesper Eghøje.
Køge Handelsstandsforening ønsker med den regionale markedsføringskampagne at skabe større kendskab til byens mange seværdigheder, specialbutikker, hyggelige gårdmiljøer, kunsten, Køge Havn, Køge Marina, vandet og skoven.

Publiceret 10 January 2017 11:00