H.P. Geil:

“Vi sover med støvlerne på!”

Der er meget at glæde sig over, men også grund til at træde ekstra i pedalerne, lød budskabet ved årets nytårskur

Af
Peter Rasmussen

300 mennesker fra erhvervsliv, kommune, organisationer og det politiske liv, tog del i Haderslev kommunes og Haderslev Erhvervsråds nytårskur. Et arrangement, som fandt sted i VUCs Lighthouse på Haderslev havn.
Her kunne gæsterne blandt andet høre formanden for erhvrevsrådet, Christian Skovfoged, efterlyse en ny kultur hos erhvervslivet:
“Vort høje uddannelsesniveau trækker op, men vores mentalitet - jantelov og manglende tro på os selv - trækker ned. Vi skal have skabt en kultur, hvor det er legalt at have succes, og hvor der ikke peges fingre når man fejler,” sagde formanden, som samtidig bedyrede at Haderslev skal være Årets Iværksætterkommune 2018. Et mål, som er realistisk,” sagde Christian Skovfoged.

Mange gode ting

Borgmester H.P. Geil lagde, i sin tale, stor vægt på de mange gode ting som skete i 2016, og de mange ting som ser lovende ud i 2017
Der var ros til de dygtige sportsfolk fra kommunen, som gjorde 2016 næsten uforglemmeligt. Lige fra sølvmedaljen i Superligaen til verdens største idrætsstævne i Rio.
Ros var der også til de mennesker, med tidligere minister H.C. Schmidt fra Vojens i spidsen, som har sikret at den ny hærvejsmotorvej kommer til Haderslev. Og ros til den store indsats som blev gjort da Folketinget skulle beslutte hvilke kampfly Danmark skulle købe. Og hvor de skal bo:
“Vi sover stadig med støvlerne på. Der skal jo laves nyt forsvarsforlig snart igen,” sagde H.P. Geil i sin tale, som du kan se i sin helhed på vores netavis haderslev.lokalavisen.dk

null

Publiceret 10 January 2017 06:00