Optakt:

Energy-mandskab er klar til at udfordre Stars

Det kompakte program hos Esbjerg Energy fortsætter, når vestjyderne tirsdag klokken 19.00 gæster Gentofte Skøjtehal, hvor de lokale Stars tager imod i Metal Ligaen. Et vanskeligt sted at spille, erkender assistent-træner Thor Dresler fra Esbjerg Energy:
"Specielt i år, hvor Gentofte statistisk er det stærkeste hjemmehold i Metal Ligaen. Det bliver en ny svær kamp. Gentofte spiller på en smart måde og er gode til at forsvare sig. De er dygtige til at minimere modstandernes scoringer, så vore powerplay og boxplay-formationer kan meget vel blive afgørende," vurderer assistent-træner Thor Dresler fra Esbjerg Energy.
Esbjerg stiller op med et udbytte på ni point efter sejre over Aalborg, SønderjyskE og Herlev fra den forgangne uge. Gentofte slog Rungsted og Herning, men måtte senest se sig slået af SønderjyskE.
"SønderjyskE i SE Arena i Vojens er jo altid et vanskeligt sted at spille. Gentofte kommer godt fra start og fører med 1-0, men taber så 2-1. Det kan jo ske, og det er et utroligt tæt midterfelt, som Gentofte er en del af. Der bliver vundet og tabt lidt og sådan er det," fortsætter den 37-årige Energy-assistent.
"Ja, vi skal til Gentofte og sikre de tre point," indskyder den 19-årige forward Niklas Andersen:

"Det må vi satse på, at vi kan. Det er altid lidt specielt, at spille i Gentofte, for der kommer aldrig ret mange fans. De spiller noget godt hockey i øjeblikket, men jeg er sikker på, at hvis vi spiller det bedste vi kan, så får vi også en god kamp ud af det."
Esbjerg Energy har besejret Gentofte med 5-2 og 3-2 efter straffeslag i Granly Hockey Arena. Vestjyderne tabte 3-2 efter forlænget spilletid i de to mandskabers møde i Gentofte.
"eg synes, at de spiller anderledes end mange andre hold fra Metal Ligaen gør. Men det er der ikke så meget, at gøre ved. Det er rivaler fra ligaen, så vi tager derover og klør på," fortsætter den 19-årige vestjyde:
"Vi fokuserer på vort eget spil. Det er det vi kan gøre noget ved, så vi opnår en sejr. Selvfølgeligt fokuserer vi også lidt på modstanderen, men opmærksomheden er langt hen ad vejen på vort eget spil," konkluderer Niklas Andersen.
"Jeg kan mærke på spillerne, at de gerne vil avancere i tabellen. Nu nærmer vi os efterhånden de højere liggende hold i tabellen, men for at vi kan avancere, skal vi fortsætte med at sejre. Og det håber vi alle på vil ske i Gentofte," slutter Thor Dresler.

Publiceret 10 January 2017 08:45