Marianne Maass er bestemt ikke tilfreds med det Offentliges behandling af A.A.

Marianne Maass er bestemt ikke tilfreds med det Offentliges behandling af A.A.

Veninde og husejer:

Jeg er forarget

Af
Af Emma Biørn Fish

 Mariane Maass mødte A.A. gennem fælles venner, lige som han og familien mistede den lejlighed, som de havde boet i. Derfor tøvede hun ikke med at tilbyde dem et sted at bo, og har siden da kunne følge med fra sidelinjen i A.A.'s kamp.

“Jeg synes det er enormt dårligt. A.A.'s familie havde jo været hele møllen igennem og havde fået tildelt opholdstilladelse, så jeg forstår ikke, hvorfor det skal tage så lang tid at revurdere sagen. Det giver ingen mening for mig - og jeg har hjulpet A.A. i forsøgene på at få børnene i skole og andet kontakt med det offentlige, men ingen vil hjælpe. Det er bureaukrati af værste skuffe - alle vasker deres hænder, både Udlændingestyrelsen og Kommunen, som siger, at de ikke kan gøre noget, og det undrer mig - for hvem kan så?” Spørger Marianne Maass.

Hun er desuden stærk rystet over Familierådgivningens håndtering af situationen.

“Jeg havde forberedt A.A. på, at der ville komme nogen fra kommunen og tjekke op på børnene, hvorfor vi havde sendt en stående invitation til afdelingen om, at de kunne kigge forbi. Men at man så vælger at komme brasende ind med flere politimænd mens hverken A.A. eller jeg er hjemme, og skræmmer livet af børnene, er vanvittigt. Jeg synes, det er uanstændigt, at Kolding Kommune griber til sådanne metoder, og jeg bliver også personlig ramt, når jeg oplever den slags unødvendig magtanvendelse,” slutter hun.

Publiceret 10 January 2017 16:00