Det er dejligt at kunne tilbyde både behandlinger og kosttilskud, siger Tina Tungelund

Det er dejligt at kunne tilbyde både behandlinger og kosttilskud, siger Tina Tungelund

Helhed:

Tina kan behandle hele vejen rundt

I Helsam kan man få behandlinger og kosttilskud under samme tag.

Af
Nina Møller

Som frisør Mette Bruun har lagt mærke til, er der lyst fra tidlig morgen hos Helsam i Vestergade. Det er nemlig ikke kun en helsekostbutik, der ligger i gågaden, der er også klinik inde bagved, og morgentiderne er efterspurgt af dem, der gerne vil nå en behandling inden arbejde.
Tina Tungelund har haft klinik på Villavej i 10 år, men åbnede 11. maj butikken inkl. klinik. Hun er dermed blevet mere synlig i Varde. Det betyder også, at man nu kan få behandlinger og kosttilskud under samme tag.
“Jeg har fået samlet det hele. Det har jeg manglet. Jeg rådgiver jo som regel mine klienter, og de spørger ofte, hvad de selv kan gøre, for eksempel med hensyn til kosten. Før måtte jeg sende dem til Esbjerg for at købe kosttilskud. Nu kan jeg tilbyde det selv. Det giver en mere sammenhængende behandling,” siger hun.
Tina Tungelund er uddannet zoneterapeut, og hun tilbyder også kraniosakralterapi, bodyscan, hvor man kan opdage ubalancer i kroppens vitamin- og mineraler, og spirituel mentoring. som er samtaler, hvor man finder retningen i sit liv.
“Hen over sommeren har jeg haft en del unge mennesker til samtaler,” fortæller hun.
.

Publiceret 11 January 2017 09:00