CPR skrivelse til Vindmølle naboer Kastrup-Tiset enge

Kommunen sender i et aktindsigt, vedr. vindmølleplanlægning i Kastrup Tiset enge, en del dokumenter. Et af disse dokumenter indeholder en liste med navne på ca 300 personer og (med cpr numre). Jeg forespørger på kommunen, hvad denne navneliste vedr. og får at vide, at det er vedr. landskabsjusteringen i Kastrup-Tiset enge.
Kommunen er herved bekendt med, at jeg havde fået dette dokument, men det jeg ikke ved, er at den indeholder cpr-numre, da disse ikke er synlig på min skærm. Først langt senere sidst på året støder jeg på dette dokument igen , og opdager cpr-numrene ved en tilfældighed, da disse ligger længere til højre for skærmen.
Kommunen har altså haft mit dokument oppe, da jeg spørger til det lidt senere.
Kommunen har i øvrigt sendt det til mig i en almindelig mail, og her kan cpr-numrene jo være opsnappet, eller hakket.
Kommunen kan derved garantere, om andre er kommet i besiddelse af disse cpr numre. (Men hos mig er de slettet)
Da jeg jo ikke har dokumentet mere, kan det også være, at den er blevet sendt med link og kode, men disse står så også i mailen, så det ville være samme risiko.
Kommunen har åbenbart kendt til sagen fra den 25 december2016, men jeg er først blevet kontaktet med en og samme skrivelse, som alle andre 300 personer, den 9 januar 2017, og nu i E-box. Jeg har dog fået en mail nogle timer før, om at jeg ikke måtte bruge disse eller videre sende dem, men ser først mail om aftenen, men jeg havde jo for længst slettet dem, og hverken brugt dem, eller sendt dem nogle steder hen. Med dette brev, erkender kommunen at de har sendt cpr numre ud.
Men Bussemand brevet,(som jeg kalder det)som blev sendt ud til ca 300 personer, indeholdt mit fulde navn 4 gange og min adresse. Jeg har ikke kunnet få svar fra kommunen, hvorfor mit navn skulle skrives i Brevet, og hvorfor det skulle skrives 4 GANGE.
Kære læser, det kunne være DIG, der havde fået CPR numre tilsendt i en almindelig mail, og være DIT navn, der blev skrevet 4 GANGE. Brevet er udformet så snedig, at folk læser det forkert første gang, og derved har jeg fået flere trusler bla.om anmeldelse til politiet, og folk der stod på min adresse, og mails og telefoner, hvor jeg skulle forklare, at jeg har altså ingen cpr numre, og når folk så læser det igen, kan de godt se det.
Jo mere jeg læser brevet, jo mere bliver jeg klar over, at brevet er IKKE skrevet ved nogen tilfældighed, men vel ovevejet.
Det er utrygt, det er ubehageligt og det er usmageligt.
DET ER BARE SLET IKKE I ORDEN, at kommunen gør sådan noget ved sine borgere.
Tak for alle, der støtter mig og min familie, ingen har fortjent at blive sådan hængt ud.

Mvh
Søren Frydendahl Krab

Publiceret 14 January 2017 07:00