Den tidligere SønderjyskE-spiller Lasse Worm tabte til sine gamle holdkammerater. Foto: Torben Callesen, TCfoto 57 facebook

Den tidligere SønderjyskE-spiller Lasse Worm tabte til sine gamle holdkammerater. Foto: Torben Callesen, TCfoto 57 facebook

Foto:

SønderjyskE vandt årets første kamp

Fredag aften vandt SønderjyskE ude over DHK Flensborg i træningskamp

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE vandt fredag aften årets første kamp, da holdet mødte DHK Flensborg i Idrætshallen i Flensborg.
Kampen endte 27-31 i SønderjyskE's favør efter 11-16 ved pausen.
SønderjyskE førte fra start til slut, og der var aldrig rigtig tvivl om kampens udfald, selvom det i perioder var en rodet forestilling fra SønderjyskE's side. DHK Flensborg spiller til dagligt i den tredjebedste tyske række.
"Vi har trænet utroligt hårdt fysisk i denne uge, hvilket vi ikke ville gøre op til en betydningsfuld kamp," siger SønderjyskE-træner Morten Henriksen og fortsætter:
"Vi havde i dag bl.a. fokus på nogle ting omkring forsvaret, og selvom vi startede skidt defensivt, så blev det bedre i løbet af kampen."
Kampen bød på en del spilletid til flere af klubbens talenter: Aron Mensing, Jacob Lyck og Nikolaj Holm Kristensen.
Derudover blev der som nævnt eksperimenteret med både defensive og offensive aspekter af spillet.
"Der er en måned til sæsonen for alvor begynder, og jeg er fortrøstningsfuld. Spillet går denne rigtige retning, og vi begyder at få de skadede spillere tilbage. I næste uge holder vi et møde med hele holdet, hvor spillerne kan komme med deres input til, hvad vi skal arbejde med frem til sæsonstart," siger Morten Henriksen.
 

Måltavle gik i sort

En sjov detalje fra kampen var, at måltavlen i hallen ofte gik ud. 
"Det er lige som i Skansen," blev der grint fra SønderjyskE-bænken.
Men udfaldet endte faktisk med at hjemmeholdet blev snydt for et mål, da der efter et udfald opstod tvivl om stillingen. De gæstfrie værter lod tvivlen komme gæsterne til gode, og det kostede altså Flensborg et mål.
SønderjyskE møder mandag 23. januar svenske Ystad i en træningskamp i Broager Sparekasse Skansen, hvor der er fri entré. Dagen efter mødes de to hold igen, denne gang i Haderslev Idrætscenter. Der er kampstart kl. 19.00 begge dage.

null

Publiceret 14 January 2017 13:24