Der bliver masser af kulturelle oplevelser for hele familien, når den store kulturfest kulminerer i Fredericia med Kulturnatten. Arkivfoto: Lars Saugbjerg

Der bliver masser af kulturelle oplevelser for hele familien, når den store kulturfest kulminerer i Fredericia med Kulturnatten. Arkivfoto: Lars Saugbjerg

Kom med gode idéer til festuge og kulturnat

Kultur og Idræt inviterer til opstartsmøde

Nu er det tid til, at kulturlivet i Fredericia skal i gang med at planlægge årets kulturelle højdepunkter. Derfor inviterer Kultur & Idræt til opstartsmøde torsdag 2. februar kl. 16.30-18.30 i Det Bruunske Pakhus.
Igen i år er der kulturfest i hele Trekantområdet i uge 35. Festugen starter 25. august og præsenterer et væld af kulturelle oplevelser og aktiviteter helt frem til den 3. september.
I Fredericia kulminerer Festugen med Kulturnatten fredag den 1. september, hvor hele bymidten vil summe af liv og kulturelle oplevelser.

Bliv en del af kulturen

Alle kulturelle foreninger, kulturinstitutioner, kunstnere, kulturelle ildsjæle og andre interesserede er inviteret til informationsmødet. Her kan man få mere at vide om, hvordan man bliver en del af Festugen og Kulturnatten, og hvordan man kan få støtte til sit projekt. Det er også her, man kan høre om andres idéer og projekter – og måske få en ny samarbejdspartner, der gør det hele meget lettere eller sjovere.
Temaet for Trekantområdets Festuge og Kulturnatten 2017 er ”overgange”. Det handler om at skabe forandringer og teste nye ideer, så der kan opstå noget nyt og anderledes. Kunst og kultur kan noget særligt i forhold til at skabe forandringer og give folk et nyt syn på tingene – hvad enten det er i det nære eller på de helt store linjer. Festugen kommer til at handle om, hvordan man bevæger sig fra en situation til en anden – eller fra et sted til et andet. Det kan eksempelvis være overgange mellem steder som broer, trapper, tunneller og passager. Overgangen til en ny tid som reformer, mode og opfindelser. Overgange i menneskets liv såsom livsfaser, retningsskift, ritualer og immigration.
På informationsmødet bliver der lejlighed til at udveksle gode idéer til, hvordan man kan bruge årets tema.
Man kan tilmelde sig til informationsmødet på kristian.lykkebo@fredericia.dk.
Hvis man ikke har mulighed for at deltage i mødet, er man stadig velkommen til at bidrage med idéer og projektforslag ved at skrive til kristian.lykkebo@fredericia.dklogy

Publiceret 21 January 2017 11:00