Debat:

Flere varme hænder

Søren Rasmussen
formand for Seniorudvalget
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
Kolding

DR1 sendte torsdag den 19. januar, udsendelsen ”Langt fra borgen”. Her besøgte to Folketingspolitikere, Sophie Løhde (V) og Pernille Skipper (Ø), plejecentret Bertram Knudsens Have i Kolding.

Vi ved jo godt at vi har et dygtigt, engageret og varmt personale. Men hvor var det dejligt, at de fik lov til at vise det på nationalt fjernsyn. Jeg er meget stolt vores personale.

Udsendelsen viste også at der er brug for flere af disse dygtige og engagerede medarbejdere. De gør alt hvad de kan, men kunne godt bruge nogle flere kolleger.
Seniorudvalget har besluttet at bruge godt 2,5 millioner kroner til mere personale på plejecentrene i 2017 stigende til 4,2 mio. kroner i 2018 og de kommende år. Midlerne kommer fra Kolding Kommunes andel af ”Værdighedsmilliarden”.

Selv om de ekstra midler vil gøre en god og positiv forskel på plejecentrene, så er der brug for yderligere til flere varme hænder. Jeg har set der allerede er ønsker på andre områder til næste budgetforhandlinger. Men for Dansk Folkeparti står flere varme hænder til ældreplejen øverst på ønskesedlen.

Publiceret 21 January 2017 18:00