Sognepræst Margaret Hammer er for syvende gang initiativtager til den årlige forbønsgudstjeneste.

Sognepræst Margaret Hammer er for syvende gang initiativtager til den årlige forbønsgudstjeneste.

Det koster at tro:

En bøn til forfulgte kristne

Forbønsgudstjeneste søndag 22. januar i Haderslev Domkirke

Af
Mette Henriksen

Bryd tavsheden og ligegyldigheden ved at møde op. Det koster at tro. Derfor holdes der forbønsgudstjeneste for forfulgte kristne søndag 22. januar klokken 14.00 i Haderslev Domkirke.
”I mange dele af verden lider kirker og kristne mennesker for deres tro. På trods af de senere års rædselsfulde billeder og reportager fra Irak og Syrien, er det svært for os at kapere, hvor stort problemet er,” mener sognepræst og initiativtager til forbønsgudstjenesten, Margaret Hammer fra Haderslev Domsogn. Domprovst Torben Hjul Andersen prædiker, og sognepræst Margaret Hammer leder gudstjenesten.

Besøg af TV-direktør

Den meditative forbønsgudstjeneste har fokus på bøn for udsatte kristne samt fred og forståelse mellem alle mennesker. Man kan tænde et lys i lysgloben, og som noget nyt holdes gudstjenesten allerede klokken 14.00 for at give bedre tid til efterfølgende kaffe og samtale. Der vil blandt andet være mulighed for at tale med SAT-7 direktør Kurt Johansen, direktør i SAT-7, kristen satellit-tv af og for kristne i Mellemøsten og Afrika. Johansen har stor indsigt i forholdene for både gamle kristne og konvertitter i hele regionen.
Specifikke emner til forbønnen kan mailes til maha@km.dk eller sættes ind på www.facebook.com/forboen indtil d. 20. januar.

Publiceret 21 January 2017 06:00