FC Sønderborg ansætter ny talentchef

Adam Vest skal styrke talentarbejdet i FC Sønderborg

FC Sønderborg ansætter Adam Vest som talentchef fra sommeren 2017.
Han har været børne og ungdomstræner siden 2003 hos Dybbøl IU, hvor han har trænet årgang 1999, der har spillet de højst rangerende rækker i Danmark.
Adam Vest afleverede et komplet hold til FC Sønderborg, da drengene skulle spille i U14 rækken.
Efter tiden hos Dybbøl IU trænede han fællesholdet i Sønderjysk Fodbold Samarbejde (SFS) som er en del af SønderjyskE's talentprogram, hvor han samlede og trænede de bedst talenter på tværs af Sønderjylland. I den forbindelse havde han forskellige opgaver foruden selve træningen, såsom scouting af spillere, individuel rådgivning af spillere og dialog med trænere i samarbejdsklubberne.
Adam har også startet et futsal hold, der de seneste to år i træk vundet DM guld i Futsal.
Adam har en B2 DBU træneruddannelse, hvor fundamentet kommer fra de traditionelle børnetrænerkurser. Han har desuden gennemført første modul af den nye Futsal træneruddannelse. Han arbejder som DBU Børn og Unge konsulent i region 4. Adam Vest har et stort netværk i ind- og udland gennem de mange som træner på bredde- og eliteniveau.
Desuden, har han i efteråret 2016 været i Brasilien for at se på deres talentudvikling.
"Jeg glæder mig til Adam starter i jobbet som talentchef. Vi har i gennem længere tid set på muligheden for at tilknytte Adam. Dels har Adam fået en fin erfaringsramme fra sit virke i DBU og derudover er hans fodboldfilosofi meget identisk med det DNA, der kendetegner FC Sønderborg. Derfor er jeg meget glad for at det nu er lykkedes, at nå til enighed. Jeg ser frem til at Adam starter i FC Sønderborg," siger sportschef Rasmus Andreassen.
Adam Vest tiltræder den 1. juli 2017 på en 2-årig aftale.

Publiceret 26 January 2017 09:19