Sådan ser den nye bygning ud, der skal huse omkring 600 hf-kursister.

Sådan ser den nye bygning ud, der skal huse omkring 600 hf-kursister.

FYNs HF-kursus flytter til Odense City Campus

HF & VUC FYN flytter aktiviteterne fra Hunderupvej til Odense City Campus, hvor en ny bygning skal opføres tæt ved den nuværende afdeling ved Byens Bro.

HF & VUC FYNs nye bygning skal huse omkring 600 hf-kursister fra d. 1. januar 2019.
Byggeriet igangsættes i juli, men allerede nu er nedrivningen af gamle bygninger i gang. Det skal nemlig gøre plads til 7.000 kvadratmeter, hvor hf-uddannelserne skal udfolde sig. 
Bygningen bygges i tre etager med flere flotte muligheder. Ud over undervisningslokaler, studieområder og kantine får brugerne mulighed for at benytte sig af et åbent billedkunst- og designlokale samt et orangeri og observatorium på taget af den nye bygning. 
”Vi ser frem til at kunne byde vores kursister og medarbejdere inden for i et smukt og inspirerende miljø, der vil sætte nogle gode pædagogiske og tidssvarende rammer for den måde, vi tænker læring på," siger forstander for FYNs HF-kursus Asger Raahauge Rasmussen i en pressemeddelelse. 

Nem tilgang

Byens Bro ligger som bekendt placeret nær banegården, og den placering har været en af de store grunde til, at bygningen skal placeres netop her.
”Med beliggenheden lige ved Byens Bro får vi en optimal placering. Vi er tæt på bus, tog og den kommende letbane. Adgangen til uddannelse skal være let. Det bliver den i Odense City Campus," siger Asger Raahauge Rasmussen.
Indtil byggeriet er færdigt, så forbliver FYNs HF-kursus på Hunderupvej.
(jdr)

Publiceret 26 January 2017 13:30