60-årige Lone Kjeld Petersen, dr. med og overlæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Regionshospitalet Randers, er pr. 1. januar tiltrådt som ny forskningschef på hospitalet. Foto Helle Brandstrup Larsen

60-årige Lone Kjeld Petersen, dr. med og overlæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Regionshospitalet Randers, er pr. 1. januar tiltrådt som ny forskningschef på hospitalet. Foto Helle Brandstrup Larsen

Forskningschef vil udbygge samarbejdet om forskning

Ny forskningschef på Regionshospitalet Randers vil udbygge samarbejdet om forskning mellem afdelingerne på hospitalet, Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitet
 
60-årige Lone Kjeld Petersen, dr. med og overlæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Regionshospitalet Randers, er pr. 1. januar tiltrådt som ny forskningschef på hospitalet.
Med et par uger inde i den nye stilling, er den nye forskningschef allerede godt i gang med opgaverne i forskningsenheden. De første opgaver bliver at få synliggjort forskningen på hospitalet og udbygget samarbejdet om forskning.
"Der foregår megen forskning på hospitalets afdelinger, og jeg oplever, at der er stor interesse for at forske blandt personalet. Jeg vil arbejde på at få forskning på Regionshospitalet Randers bragt endnu mere frem i lyset. Ved at få synliggjort forskningsaktiviteterne og skabe overblik over, hvordan man kommer i gang med forskning, tror jeg, at vi kan få flere engageret i forskning i de enkelte afdelinger, på tværs af afdelinger – og øge samarbejdet med Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitet", fortæller Lone Kjeld Petersen.
Lone Kjeld Petersen er speciallæge i gynækologi og obstetrik, og har siden efteråret 2016 været ansat som overlæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling med speciale inden for cancer og screening af livmoderhalskræft. Inden hun kom til Regionshospitalet Randers var hun 19 år på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital som overlæge, og siden 2009 som klinisk lektor på universitetshospitalet.
 
En glimrende networker
Hospitalsledelsen ser frem til at samarbejde med Lone Kjeld Petersen i den nye rolle som forskningschef.
"Vi ser frem til at arbejde sammen med Lone Kjeld Petersen i den nye funktion. Vi kender hende som en dygtig forsker og engageret overlæge på hospitalet. Hendes kendskab til hospitalets organisering og ledelse gør, at hun hurtigt kan gå ind i den nye funktion og videreudvikle forskningsenheden i samarbejde med forskere og ledere på hospitalet. Lone Kjeld Petersen er en glimrende networker, hvilket er vigtigt i stillingen som forskningschef, hvor hun skal skabe forskningssamarbejder både på hospitalet og med eksterne forskningsmiljøer", fortæller lægefaglig direktør, Lone Winther Jensen.
Lone Kjeld Petersen afløser ledende overlæge i Afdelingen for Folkesundhedsundersøgelser, Berit Andersen, der har været konstitueret i stillingen som forskningschef siden juni 2016.

Publiceret 26 January 2017 10:00