Oplev All My Exes i Hugos Kælder 26. januar.

Oplev All My Exes i Hugos Kælder 26. januar.

Møgbeskidt musik fra All My Exes

Oplev All My Exes i Hugos Kælder 26. januar kl. 20

All My Exes er klar med 11 nye møgbeskidte folk-numre med rødder i country og blues. Der serveres alt fra festlige dansetunes til mere afdæmpede numre på bandets andet studiealbum 'From the hen house'. Når banjoen er i spil, kan det være svært at stå stille. Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med sutteflasken. Det kan høres på All My Exes' umiskendelige folk-sound. Ligesom debutalbummet er 'From the hen house' skrevet, indspillet og produceret af bandet selv. Det hele er blevet til i en gammel bunker fra Anden Verdenskrig, hvor All My Exes har deres lydstudie, og hvor de gennem tiden har opbygget deres helt egen lyd.
Det er altid en oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet 'From Nashville to El Paso' fra 2013 har de turneret rundt og spillet utallige koncerter i hele landet. Fra festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i lader, haver og folks egne stuer. Faktisk er intimkoncerterne efterhånden blevet bandets varemærke.
All My Exes består af Mikkel M. Christensen på guitar/kor, Lars Andersen på trommer, Mads Bay Mulvad på kontrabas/orgel og Steffen Christensen på dobro/banjo og vokal.

Publiceret 26 January 2017 15:00