Rasmus Vemmelund og resten af holdet på Sdr. Bjert Kro ser frem til endnu en travl, men sjov vinterferie i køkkenet. Arkivfoto

Rasmus Vemmelund og resten af holdet på Sdr. Bjert Kro ser frem til endnu en travl, men sjov vinterferie i køkkenet. Arkivfoto

Sdr. Bjert Kro byder igen på billig gourmet

Den lokale restaurant er igen inviteret med i det fine selskab

Siden 2011 har konceptet Dining Week forsøgt at skabe liv i den, for landets restauranter, umådeligt stille uge 7, når Danmark drager på vinterferie.
Det fik Sdr. Bjert Kro at mærke sidste år, da Dining Week for første gang inviterede restauranter uden for hovedstaden inden for i konceptet, hvor man kan nyde en tre-retters gourmetmiddag til billige penge. Her havde restaurantejer Rasmus Vemmelund regnet med, at kroen måske kunne nå op på omkring 250 bestillinger.
“Det endte med, at vi fik 650 bestillinger, så det var en vildt stor succes i en ellers ret død uge. Min forhåbning er derfor også, at vi kan nå op på omkring 1000 bestillinger i år,” fortæller Rasmus Vemmelund.

Flot anerkendelse

Han ser da også meget frem til dette års udgave af uge 7, hvor det samme hold af kokke og tjenere er klar hele ugen til at levere en restaurantoplevelse på højt niveau.
Det er således et krav for at være en del af Dining Week, som i sin beskrivelse siger, at de 'samler et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark.' Sidste år var folkene bag Dining Week da også forbi Sdr. Bjert Kro, og det forløb tilsyneladende tilfredsstillende, siden restauranten endnu en gang er med.
“De var her allerede først på ugen for at spise, så et eller andet må vi have gjort rigtigt. Det er da en god anerkendelse at få,” konkluderer Rasmus Vemmelund.

Dining Week

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7.

Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. S. Pellegrino-mineralvand. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.

Bordbestilling sker på www.diningweek.dk

Publiceret 26 January 2017 11:45