Der bliver masser af kulør på byen, når det er børnenes tur til at udstille kunstværker.

Der bliver masser af kulør på byen, når det er børnenes tur til at udstille kunstværker.

Vær med til byens længste kunstudstilling

I år tager børnene over og udstiller i byens butikker

I år bliver Galleri Kolding lavet om til 'Galleri Kolding by Kids'.
Det betyder, at alle i aldersgruppen 7-16 år får mulighed for at udstille sin kunst i en af byens butikker eller caféer. Udstillingen løber fra 4.-24. marts, og den spænder bredt, så ligyldigt, om du arbejder med malerier, collage, foto, tegning, grafik, og så videre, så kan du få lov at udstille din kunst hos en af City Koldings medlemmer.
Udstillingen laves i samarbejde med Billedskolen, men alle er velkomne til at deltage. Også selv om du ikke går på Billedskolen.

Lav din egen udstilling

Du deltager ved at gå ind på www.citykolding.dk. Her finder du tilmeldingsblanketten, som skal sendes til tilmelding@citykolding.dk senest mandag 20. februar. Herefter får du tildelt en butik eller café, hvor du kan udstille din kunst. Du skal som udstiller selv sørge for materiale til at lave udstillingen, såsom staffeli, snore, etc.

Stor fernisering

Som udstiller bliver dig og din familie også inviteret til den store fernisering, der starter foran Julemandens Hus i Helligkorsgade 4. marts klokken 11. Herefter kan man gå rundt i udstillingsbutikkerne og se på de forskellige kunstværker.
Når udstillingen slutter kåres de bedste værker i kategorierne 7-8 år, 9-11 år og 12-16 år. Kåringen foregår på Kolding Bibliotek, hvor dit kunstværk skal være afleveret imellem klokken 10 og 11. Herefter bedømmes de af et dommerpanel. Vinderne i hver kategori vinder et gavekort på 1000 kroner til City Kolding.

Publiceret 26 January 2017 16:00