Demokrati og Kastrup Tiset enge

Haderslev kommune fejre demokratiet. Ja undskyld men det lyder underligt i mine øre, der er sikkert mange der til mødet lørdag vil skamrose demokratiet i Haderslev kommune. Menesker der har oplevet noget godt og positivt i forbindelse med en sag gennem det kommunale system, for de findes jo de positive sager hvor der ikke skal tages en skæv og ubehagelig beslutning.
I sagen om Danmarks største vindmøllepark på land, i Kastrup-tiset enge har vi ikke mødt demokrati, tværtimod nærmere tyranni.
Med en underskrift indsamling med ca ca 1500 borgere imod og flere hundrede indsigelser imod, 40 lodsejeres vanvittige planer for området burde den planlagte vindmøllepark være uddebateret.
Havde det været en kommune som tidligere i Gram størrelse havde sagen været lukket.
Men i dag er Gram, Arnum,Tiset og Kastrup udkantsbyer i Haderslev kommune leddet af en borgmester der gerne ville værre enevældig, omkring borgmesteren sidder der folk der priser ham, og bliver vindmøllerne placeret i engene, så er alt jo godt, for så skal der formodentlig ikke kæmpes flere kampe i andre ( byrødernes egne ) områder.
Hvor står de lokale demokratiske valgte i Gram området ??. Burde de ikke høre på flertallets sag.
Langt over 1000 er imod vindmølleparken. 40 lodsejere + det meste af Geil's byråd er for, er det penge kammerateri eller demokrati der bestemmer i Haderslev kommune ??.
PS. Tillykke til naboerne omkring Bestseller, i har en god nabo der lyttede.!

Publiceret 26 January 2017 07:00