Høtteoptoget vil også i år bevæge sig gennem Vojens til Høttepladsen. Arkivfoto

Høtteoptoget vil også i år bevæge sig gennem Vojens til Høttepladsen. Arkivfoto

Høtte:

Vojens fester også i 2017

Vojens Høtte løber af stablen som traditionen byder - i uge 34

Af
Peter Rasmussen

Vojens Høtte - også kaldet Sønderjyllands Sjoveste Byfest - frister en usikker fremtid. Regler, krav, tilladelser og meget andet, gør det svært at arrangere en byfest i dag, og opbakningen fra festdeltagere er ikke som den var en gang.
Det har lagt et stort pres på Vojens Bold- og Idrætsklub, som er arrangør af Vojens Høtte. Og som har festet med borgerne i byen i næsten 50 år.
De senere år har det været mere end svært at få økonomien til at nå sammen og det har rejst spørgsmålet: Skal Vojens også i fremtiden have en fest. Tidligere var netop høttefesten med til at skrabe penge sammen til fodboldklubben. Nu skal fodboldklubben garantere for økonomien i festen, og den går ikke i længden.
Men bestyrelsen i Vojens BI har besluttet at Vojens Høtte også kommer til at løbe af stablen i 2017. Som altid bliver det i uge 34 og man vil komme til at opleve en lang række af de kendte høtte-events, så som: Høtteløb, optog, pigefrokost, Årets Vojens Borger, Høtteparty, rafling, kræmmermarked og så videre.

Publiceret 26 January 2017 07:00