Liggetiden falder, og Lars Secher spår et godt boligår. Arkivfoto: Lars Saugbjerg

Liggetiden falder, og Lars Secher spår et godt boligår. Arkivfoto: Lars Saugbjerg

Tilfreds ejendomsmægler:

"2016 var et godt år"

Boligåret 2016 er nu opgjort for home Fredericia, og det er en tilfreds daglig leder Lars Secher, som kan se tilbage på et godt år.
”Vi fik en meget stille start på 2016 med et 1. og 2. kvartal, som lå under vores egne forventninger. Men i 3. kvartal kom der godt gang i boligsalget, og sammenholdt med en meget stærk afslutning på 2016 for hele boligmarkedet i Fredericia, ender vi meget tæt på vores bedste år nogensinde, som var i 2015," siger Lars Secher i en pressemeddelelse.
Det stærke salg i Fredericia skyldtes et bredt salg af alle typer boliger, gældende både for villaer, andelsboliger, ejerlejligheder og projektlejlighederne i Frederikshuset.
”Både liggetiden – altså den tid det tager at sælge sin bolig – falder, og mængden af boliger til salg i Fredericia falder, så det er gode tider for vores sælgere,” siger Lars Secher. Home-mægleren spår et godt boligår 2017 i Fredericia og omegn.
”Jeg kan ikke i talende stund finde nogle negative tegn på, at vi ikke skulle få endnu et godt år. Der er mange førstegangskøbere, bankerne låner flere penge ud og Fredericia kommune formår at tiltrække flere og flere personer til vores pragtfulde by. Så jeg smiler - og bliver forhåbentlig ved med det i flere år frem."

Publiceret 26 January 2017 08:00