Foto: Per Bille

Hovedindgang styrter sammen over kvinde på Smukfest: Lå fastklemt i hulrum under jernkonstruktion

23-årig kvinde slap utroligt heldigt fra uheld

Af
Jeppe Rafn

"Hun har været utrolig heldig."

Det fortæller vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi om en 23-årig kvinde fra Aarhus, der fredag morgen kom i klemme under hovedindgangen til teltområdet Kærligheden på Smukfest i Skanderborg.

Klokken var 06.47, da portalen styrtede sammen på grund af det kraftige blæsevejr og væltede ned på en jernkonstruktion, der er omkring portalen.

"Kvinden lå fastklemt i et hulrum mellem jorden og jernkonstruktionen, da vi kom derud. Hun blev kørt på skadestuen, men slap uskadt og er allerede blevet udskrevet igen fra skadestuen," fortæller Poul Steffensen.

Portalen ind til Kærligheden er bygget op omkring telefonpæle, som angiveligt knækkede i stormen, hvilket fik portalen til at vælte.

Ifølge politiet har den 23-årige kvinde formentlig siddet på jernkonstruktionen under hovedindgangen, da den brød sammen. Der var to andre kvinder omkring hovedindgangen, som ikke kom noget til, da det gik galt.

"Hovedindgangen er lavet i træ, så det er rigtig mange kilo, der vælter," siger vicepolitiinspektør Poul Steffensen.

Ifølge politiet er hovedindgangen ved Kærligheden den portal på festivalen, der er mest udsat for vind, idet de andre indgange ligger i skoven.

"Vi undersøger sagen og har orienteret Arbejdstilsynet," siger Poul Steffensen.

Smukfest oplyser på sin hjemmeside, at man i øjeblikket arbejder på at sikre hele festivalområdet yderligere mod vind og vejr.

Publiceret 10 August 2018 11:58