Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

Ny melding: Ulf Pilgaard trækkes ud af Cirkusrevyen resten af sæsonen

Henrik Koefoed og Niels Olsen afløser for resten af Cirkusrevyens spilleperiode

Af
Jacob Nielsen

Først var Ulf Pilgaard ude af årets Cirkusrevy i tre uger i juli på grund af mavesår. Den 31. juli kom han så tilbage. Og nu er han ude igen - denne gang for resten af sæsonen. Det meddeler administrationen bag Cirkusrevyen.

Efter nogle uger tilbage på scenen blev Ulf Pilgaard desværre utilpas efter to forestillinger i teltet på Bakken i lørdags, og han skal nu igennem nogle ekstra lægeundersøgelser.

"Det er helt vildt ærgerligt, at vi må undvære Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle lægetjek og tests, og det vil vi gerne give ham fred og ro til," fortæller instruktør Lisbet Dahl.

Det bliver substitutten i juli, Henrik Koefoed, der igen overtager for Pilgaard til og med den 31. august, og når revyen når til Aalborg i september, bliver det Niels Olsen, der skal udfylde hans plads.

"Vi er utrolig glade for, at så professionelle kræfter som Henrik Koefoed og Niels Olsen, kan hjælpe os resten af sæsonen. Publikum kan derfor trygt glæde sig til nogle forrygende forestillinger – også her i slutningen af sæsonen," fortæller Cirkusrevyens direktør, Torben ’Træsko’ Pedersen.

Den populære 77-årige skuespiller er som allerede annonceret på plakaten igen til Cirkusrevyen 2019. Han ser frem til sin 39. sæson i Cirkusrevyen, og hele revyholdet glæder sig til, at Ulf kommer stærkt tilbage til næste år, lyder det i dagens meddelelse.

Publiceret 14 August 2018 14:49