Arkivfoto

Par vandt 10 millioner i Lotto - det fik STORE konsekvenser

Lottogevinst har vendt op og ned på tilværelsen for et par fra Vejle-kanten

Af
Jacob Nielsen

En mand i 60érne fra Vejle-området blev for nylig den heldige vinder af 10 millioner kroner i Lotto. Gevinsten blev livsomvæltende for manden og hans kæreste gennem 10 år. Det fortæller de til Danske Spil.

Parret havde været til fest den pågældende lørdag aften. Da manden efterfølgende skulle lufte hund, tjekkede kæresten samtidig Lottokuponen, og da han kom hjem fra gåturen, var kæresten pludselig i et gevaldigt humør.

"Hun nærmest dansede rundt og klappede. Og så sagde hun: "Vi har alle syv rigtige". Den skulle lige op og vende engang for man tror jo ikke på, at man vinder. Men på række 15 var den der. Og det er jo tal, vi nærmest kan i søvne, da det en kombination af fødselsdage i familien," siger den glade vinder til Danske Spil.

Mange Lotto-vindere fortsætter med at arbejde uden at lave de store ændringer i livet, men det kan man ikke sige om vinderen fra Vejle.

"Jeg har bestemt mig for at sige mit job op, og det har min kæreste også. Vi begyndte faktisk at spille Lotto sammen, så hvis vi vandt, kunne vi holde op med at arbejde og nyde livet sammen. Vi har altid spinket og sparet, så dette her en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse."

Den store gevinst fik også andre konsekvenser:

"Nogen vil måske sige, det var på tide," siger vinderen med et grin og fortsætter:

"Altså, jeg var selvfølgelig nede på knæ, og vi drak en god flaske rødvin for at fejre, at hun sagde ja. Vi gør det selvfølgelig også for at sikre hinanden og vores børn, som vi har hver for sig. Det skylder man, når man har vundet så mange penge. Vi vil dog ikke holde et stort bryllup, men bare smutte på en ferie og blive gift," lyder det.

Manden og hans kommende hustru vil begge gerne være anonyme- så anonyme, at de ikke engang har fortalt deres børn, hvor stor en gevinst, der tikker ind på bankbogen.

"Vi hare fortalt, at vi har vundet en sjat penge, men ikke hvor mange. Det er egentlig også for at beskytte dem, da det naturligvis er svært ikke at sige videre. Men de kan forvente en rigtig god julegave i år," siger vinderen med et grin.

De nyudklækkede millionærer vil bruge nogle af pengene på en ny bil – og så skal de i gang med at planlægge længerevarende rejser til blandt andet Thailand og Maldiverne.

"Det er steder vi aldrig har været, men altid har drømt om. Der har bare ikke været overskud økonomisk. Så det er simpelthen fantastisk det her," siger den glade vinder til Danske Spil.

Publiceret 10 September 2018 15:27