Joan og Mathilde kårer årets hotteste sexlegetøj: Vind det her

Skandinaviens førende sexlegetøjseksperter, JoanB og Mathilde fra webshoppen Sinful, har på årets EroFame fagmesse med sexlegetøj i Hannover fundet sexlegetøjshit til manden og kvinden. Vind årets stykke sexlegetøj til kvinden, kåret af Mathilde og Joan.

"Det gælder om at være med, hvor det sner – og for alle os, der i daglige beskæftiger os med sexlegetøj, så er EroFame messen hvert år i oktober et absolut must. For det er her, at både store og små producenter fra hele verden hvert år præsenterer deres helt nye produkter," forklarer sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB, som har gode anbefalinger med hjem til både hende og ham fra årets tur i det tyske.

"Årets produkt til mænd – i hvert fald indtil videre - er onaniprodukter Spinner fra japanske Tenga, der i en snart længere årrække har været førende på verdensmarkedet med hensyn til udvikling af nye og moderne stykker sexlegetøj til mænd. Og Spinner, der fås i tre varianter, er noget helt nyt, der sætter helt nye standarder for et mandeprodukt uden vibrationer," siger JoanB.

"Tenga Spinner er et såkaldt onani-sleeve, der er blevet krydret med en indvendig og spiralformet fjeder, der gør en ret så væsentlig forskel. På den positive måde. For når man benytter Spinner på sig selv, så ”spinner” fjederen omkring penishovedet og skaftet, der fremkalder en super pirrende og stimulerende form for onani. Læs hele testen og anmeldelsen af årets produkt til mænd her:

Berøringsfri orgasme hitter worldvide

"Da Mathilde fra Sinful.dk og jeg nåede frem til standen med den nye udgave af klitorisstimulatoren Womanizer, der er blevet døbt Liberty, skulle man netop i gang med den store og forkromede lancering af produktet. Så det blev på alle måder lidt af en fest, krydret med balloner og champagne og en masse festestemte mennesker. Og en fest, kan man vel godt sige, var det også endelig at få prøvet produktet – og Womanizer har altså gjort det igen. Udviklet en ny variant, der med garanti også vil blive en stor succes, og ikke kun blandt kvinder her i Danmark, men over hele verden," lyder det fra 43-årige JoanB, der har beskæftiget sig med at teste og skrive om sexlegetøj i nu snart 20 år.

Om Liberty skriver JoanB blandt andet på sin blog:

"Womanizer stimulatoren er udstyret med en lille snude med et mindre hul i, hvor selve stimulationen kommer fra. Ideen er så, at man placerer produktets snude rundt om klitoris, uden fysisk at berøre klitoris direkte. Når man så tænder for sin stimulator, så oplever man, via lufttrykket, en pirrende form for pulserende fornemmelse direkte på klitoris. Som, kan jeg godt anbefale, helt klart bør opleves på egen krop. For mit og rigtig, rigtig mange andre kvinders vedkommende verden over, har brugen af denne her stimulationstype været en af de mest orgasmesikre nogensinde." Læs testen og anmeldelsen af Liberty her.

Vind din egen Womanizer Liberty

I samarbejde med JoanB, udlodder Lokalavisen.dk nu en Womanizer Liberty til en heldig vinder. For at deltage i konkurrencen om årets sexlegetøj til kvinder, skal du her på JoanB’s facebook-side svare rigtigt på følgende spørgsmål med tre tilhørende svarmuligheder:

I hvilken tysk by blev årets EroFame fagmesse med sexlegetøj afholdt?

A) Bremen, B) Hamborg, C) Hannover.

Konkurrencen løber til og med fredag den 26.oktober og er sponsoreret af Sinful.dk. Vinderen vil blive kontaktet direkte af Joan fra Joanb.dk.

Publiceret 22 October 2018 00:00