Foto: Ida Marie Odgaard / Simon Læssøe / Ritzau Scanpix

Foto: Ida Marie Odgaard / Simon Læssøe / Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Rigspolitiet truer Amin Jensen med dagbøder

Rigspolitiet har behandlet komiker Amin Jensens klage i sagen om hans reklamelysskærm

Af
Jacob Nielsen

I et par år har stand up komiker Amin Jensen efterhånden haft en tvist kørende med henholdsvis Hvidovre Kommune og politiet om en stor reklamelysskærm, som han har opsat foran sig hus på Gl. Køge Landevej.

Først nægtede kommunen, at give Amin Jensen dispensation til at have skiltet stående. Dernæst afgjorde Københavns Vestegns Politi, at skærmen skulle fjernes af færdselsmæssige årsager.

Den afgørelse klagede Amin Jensen så over til Rigspolitiet, som nu også har taget stilling til sagen, og givet samme begrundelse som Vestegnens Politi i deres afgørelse, skriver Hvidovre Avis.

Rigspolitiet har tilsyneladende meddelt komikeren, at han straks skal nedtage skærmen, og at han kan straffes med dagbøder, hvis han ikke efterkommer kravet.

Amin Jensen selv siger, at sagen langt fra er slut.

"Lige nu afventer jeg bare at få en bøde eller flere bøder, som jeg kan gå i retten med, og jeg er 100 procent sikker på, at jeg vil vinde i retten," siger han til Hvidovre Avis.

Han mener ikke, at hans skærm er farligere end mange af de andre skærme, der er opsat lovligt rundt omkring i landet, og han vil glæde sig til at høre politiet argumentere i en eventuel retssag, siger han til den lokale avis.

Publiceret 11 December 2018 16:16