De ansatte i Torvets Pizza og Kebab har sagt ja til at give en hånd med juleaften, hvor hjemløse inviteres til at omgang pizza på husets regning. Imdat Yavas ses helt til venstre i billedet.

De ansatte i Torvets Pizza og Kebab har sagt ja til at give en hånd med juleaften, hvor hjemløse inviteres til at omgang pizza på husets regning. Imdat Yavas ses helt til venstre i billedet. Foto: Hillerød Posten

Gratis pizza til hjemløse den 24. december

Torvets Pizza og Kebab søger for, at Hillerøds hjemløse får en god juleaftensdag.

Pizzariaejer Imdat Yavas har lagt mærke til, at der ikke er mange spisesteder, som holder åbent juleaften. Derfor vil han gøre sit til, at nogle af samfundets svageste borgere, de hjemløse, får mulighed for at komme indenfor og spise, hygge og snakke lidt sammen.

Han holder derfor åbent i Torvets Pizza og Kebab og giver gratis pizza til Hillerøds hjemløse juleaften mellem klokken 11-14. Det skriver Hillerød Posten.

"Alle, der har en familie, er sammen med den eller med gode venner juleaften. Jeg synes, det er synd for dem, som er alene. Det er første gang, jeg holder åbent juleaften her i Hillerød, men jeg har prøvet det mange gange i Sverige, da jeg boede der, og det virkede godt. Nu har jeg snakket med mine kolleger om ideen, og de sagde ’okay’ til at komme og hjælpe," siger indehaver af Torvets Pizza og Kebab, Imdat Yavas, til Hillerød Posten.

jn

Publiceret 18 December 2018 13:51