Virum Kirke, hvorfra Kristian Røseler Andersen torsdag blev bisat. Arkivfoto: Martin Sylvest Andersen / Ritzau Scanpix

Virum Kirke, hvorfra Kristian Røseler Andersen torsdag blev bisat. Arkivfoto: Martin Sylvest Andersen / Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Tidligere tophåndboldspiller død - blev kun 44 år

Den tidligere topspiller i Virum-Sorgenfri Håndboldklub blev kun 44 år

Af
Mikael Østergaard

En stopfuld Virum Kirke var i torsdags med til at sige farvel til Kristian Røseler Andersen, der få dage tidligere var sovet stille ind efter lang tids sygdom. Det sktriver lokalavisen Det Grønne Område.

Kristian Andersen var ud af en håndboldglad familie. Forældrene, Tony Røseler og Gert Andersen, havde begge en lang karriere på det danske landshold, og søstrene, Charlotte og Camilla, spillede begge divisionshåndbold i Virum-Sorgenfri. Charlotte måtte tidligt stoppe på grund af skader, mens Camilla gik hele vejen og gennem flere år var styrmand på det danske landshold.

Christian Andersen startede i Virum-Sorgenfri som dreng og spillede hele sin aktive karriere i klubben, hvor han var med til at vinde det danske mesterskab i 1997. Han var kendt som en stor fighter med et lumsk skud. Og så var han meget social, omsorgsfuld og altid med et smil på læben.

På facebook skriver Virum-Sorgenfri Håndboldklub blandt andet følgende:

"Det er med stor sorg, at vi må meddele, at et af vor tidligere medlemmer Kristian Røseler Andersen er sovet stille ind 44 år gammel. Kristian var en glad, energisk fighter - altid med et smil på læben. Vores tanker går til hans efterladte. Tak for alt, Kristian - hvil i fred."

Publiceret 10 February 2019 14:11