Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock PernilleQvist - stock.adobe.com

Skilsmisse afværget: Først var konen rasende på spilleglad mand - men så vandt han 1,2 mio.

En mand i 20’erne fra Høje Taastrup har med et trylleslag ændret privatlivet på flere fronter. Manden vandt for nyligt 1.263.761.13 krpner på Danske Spils Casino-spil Pølsevognen, og det har vendt op og ned på hans liv, som var lettere kaotisk inden gevinsten, oplyser Danske Spil.

Manden, der gerne vil være anonym, havde ellers fået forbud fra sin kone mod at spille, fordi familiens økonomi har været særdeles stram igennem længere tid.

"Vi har skyldt penge væk til familie og nogle forskellige Kvik-lån. Så meget, at vi faktisk var endt i RKI. Så dette her har fuldstændig ændret vores liv," fortæller vinderen, som ikke blev populær, da han fortalte konen, at han havde brugt penge på spil.

"Hun blev rasende på mig. Haha. Og da jeg så sagde, at vi var blevet rige, blev hun endnu mere sur, fordi hun troede, at jeg tog pis på hende. Men da jeg så viste hende kontoen, blev hun pludselig i bedre humør. Ja, faktisk råbte og skreg hun af glæde."

Milliongevinsten har ikke kun reddet familiens økonomi, men også kærligheden.

"Det hele har været ret hårdt de seneste år. Og vi har været tæt på at gå fra hinanden. Men nu får jeg hele tiden sms’er fra min kone om, at hun elsker mig og ikke kan leve uden mig. Det er simpelthen så dejligt. Vi er som nyforelskede," fortæller vinderen.

Parret vil ikke sløse pengene væk, men bruge dem på noget fremtidssikrende.

"Nu har vi endelig fået styr på vores liv. Det sætter vi ikke på spil. Men vi vil gerne en uge afsted med

ungerne, så de også mærker, at vi er startet på en frisk," siger han til Danske Spil.

jn

Publiceret 19 February 2019 13:39