Image of lottery balls during extraction of the winning numbers.

Image of lottery balls during extraction of the winning numbers.

Vandt 2 millioner i Lotto: Deler næsten alle pengene ud

Det var en hel familie fra Næstved, der fik glæde af to millioner Lotto-kroner for nogle uger siden, oplyser Danske Spil.

En mor i 90’erne og hendes datter i 60’erne fangede de syv rigtige på en Lynlotto købt i Slikhjørnet i Næstved.

"Min mor jeg har spillet sammen igennem mange år. Og det var hendes kupon, der var gevinst på. Så hun ringede lørdag aften og sagde, at nu havde vi altså syv rigtige. Det har hun gjort før, hvor det ikke var rigtigt, så jeg troede først ikke på det. Og jeg ved heller ikke om, hun havde glemt at tage briller på, for hun sagde, at vi havde vundet 200.000. Og det synes jeg ikke var så meget for syv rigtige. Men det viste sig jo så også at være to millioner kroner. Det er jo helt vildt," siger datteren til Danske Spil.

Giver gevinsten væk

Både mor og datter er enige om, at pengene skal spredes ud i familien.

"Vi vil gerne hjælpe vores datter og svigersøn, der sidder hårdt i det, og samtidig vil vi også gerne selv prøve at have lidt ekstra overskud," siger datteren. Hun fortæller samtidig, at det vigtigste for hendes mor har været muligheden for at give pengene væk til familien.

"Selvom hun heldigvis stadig er frisk i hovedet, så ved hun også godt, at hun ikke når at bruge hele gevinsten selv. Men hun har aldrig haft meget at rutte med, så det betyder alt for hende, at hun nu kan give sine børnebørn en hjælpende hånd."

Ud over at pengene er blevet fordelt i familien, skal både moderens lejlighed og datterens hus have en opdatering. Derudover skal der bestilles en rejse, hvor hele familien skal med.

Publiceret 20 March 2019 10:20