Jesper Dahl hjælpes fra banen efter sit uheldssvangre fald. Foto: Jan F. Stephan

Jesper Dahl hjælpes fra banen efter sit uheldssvangre fald. Foto: Jan F. Stephan

'Det løb os koldt ned ad ryggen': Her er dommen efter skrækskade

Som tv-seer var det svært ikke at få en smule ondt i maven. Derfor kan man også kun forestille, hvilken følelse Nordsjælland-spilleren Jesper Dahl lå tilbage med, da han blev skadet i onsdagens kamp mod GOG.

Her steg Jesper Dahl op og lagde an til skud, men herefter gik det helt galt. I stedet for at lande sikkert på gulvet, landede bagspilleren på en modstanders fod, så hans egen ankel vred sig ud af led og pludselig vendte indad i en 90 graders vinkel.

De første meldinger gik på, at Jesper Dahl kunne have brækket anklen, samtidig med at flere ledbånd kunne være røget. Men nu viser det til heldigvis, at han heldigvis er sluppet relativt nådigt, skriver Ugeposten Gribskov.

Højrebacken har ganske vist brækket sin ankel, men alle ledbånd er indtakte. Det betyder en betydelig kortere skadesperiode end først frygtet.

"Dommen er det bedste af det værste. Jeg er sluppet forholdsvis billigt i forhold til, hvordan foden så ud, og hvad vi havde frygtet. Så jeg er egentlig ret lettet på sin vis, hvis man kan være det efter sådan en episode," siger Jesper Dahl til TV2.

Med skaden er han dog stadig færdig for sæsonen. Og skadens alvor var da også tydelig under kampen. Her var holdkammeraterne tydeligt påvirkede af den ubehagelige skade. TV2 har også efterfølgende valgt ikke at bringe nærbilleder af skaden.

"Jeg ser bare lige pludselig, at de står dernede og vifter folk ind rimelig kraftigt, og så ser jeg foden, og den sidder fuldstændig forkert. Der løber det selvfølgelig koldt ned ad ryggen på os alle sammen," sagde målmand Mike Jensen efter kampen.

Ifølge hovedpersonen selv var chokket ved at se sin fod vende forkert det værste.

"Det er aldrig rart at se sin fod sidde helt, helt forkert. Det er noget, der sætter sig, men det er mest chokket, der er det værste. Selve smerten var egentlig til at holde ud, så det var chokket over at se, hvordan foden sad, der skræmte mig," siger Jesper Dahl til TV2, der nu kan se frem til en lang periode med genoptræning.

Han håber at være tilbage på banen i den nye sæson.

"Det er svært at sætte tidshorisont på, men jeg tror nærmere, vi snakker tre-seks måneder end seks-ni måneder som frygtet i første omgang. Så jeg er forhåbentlig klar til den nye sæson, men det afhænger meget af genoptræningsforløbet," siger han.

Nordsjælland Håndbold tabte kampen mod GOG med 30-27.

Publiceret 28 March 2019 15:37