Borgmester går til kamp mod vanvidskørsel: Foreslår skjulte fotofælder og konfiskation af biler

Fredag aften afholdt folkene bag "Striben Ishøj" et af deres mange biltræf på offentlig vej. Det foregik på shoppingcentret City 2's parkeringsplads i Høje-Taastrup.

De pimpede, tunede og ikke mindst larmende biler er nemlig blevet fordrevet fra nabokommunen Ishøj, hvor de holdt til i Industridalen. Men også i Høje-Taastrup er bilentusiasterne uønskede, skriver TV2/Lorry.

"De ræser rundt på vores veje. De larmer, sviner og udsætter almindelige mennesker for fare. Det vil vi ikke have i Høje-Taastrup Kommune, så de skal se at finde sig et andet sted at være," siger den konservative borgmester, Michael Ziegler.

"Vi har allerede for to år siden fra Høje-Taastrup Kommunes side foreslået, at politiet fik flere redskaber. For eksempel skjulte stærekasser, så de over en aften kan få skrevet rigtig mange bøder, og måske også mulighed for, hvis man kører vanvidskørsel - altså det som er fuldstændig uden for et normalt menneskes fatteevne - at man så skal have mulighed for at konfiskere deres kæreste eje, nemlig deres køretøj. Jeg frygter, at vi kommer til at hænge på dem hen over sommeren," siger Michael Ziegler til TV2/Lorry.

Publiceret 21 April 2019 08:56