Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Johanne Schmidt-Nielsen færdig i Folketinget: Her er hendes nye job

Johanne Schmidt-Nielsen bliver Red Barnets nye generalsekretær. Det har en enig hovedbestyrelse besluttet, lyder det i en meddelelse fra Red Barnet torsdag.

"Johanne Schmidt-Nielsen er en markant profil, som vi har valgt i et stærkt felt. Hun har været en markant stemme på Christiansborg, er en naturlig og karismatisk leder og en stærk kommunikator. Vi har store forventninger til samarbejdet med Johanne Schmidt-Nielsen, og jeg er sikker på, at hun er den helt rigtige til at styrke Red Barnets position og løfte vores nye og ambitiøse strategi for indsatsen for de mest udsatte børn i Danmark og ude i verden," siger Red Barnets formand, Lars Svenning Andersen.

Johanne Schmidt-Nielsen selv glæder sig til at komme i gang med arbejdet:

"Der findes simpelthen ikke en vigtigere sag end Red Barnets. Nemlig at alle børn skal have det godt. Alt for mange børn lever liv, som slet ikke er for børn. Herhjemme stiger børnefattigdommen, børnene på Sjælsmark risikerer at blive mærket for livet, psykisk mistrivsel er uhyggeligt udbredt, og mobning er desværre hverdag for mange både i skolegården og på sociale medier. Ude i verden ser vi, at når krige og konflikter rammer, og når klimaforandringer skaber nye katastrofer, så er børnene de allermest

udsatte. Heldigvis kan vi gøre noget ved det, og Red Barnet er imponerende ambitiøs og går allerforrest i kampen for børns rettigheder. Jeg glæder mig så meget til at stå i spidsen for det arbejde," siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Publiceret 25 April 2019 15:51