Gustav Juul skal være Venstres folketingskandidat i Aarhus Nord. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø / Ritzau Scanpix

Gustav Juul skal være Venstres folketingskandidat i Aarhus Nord. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø / Ritzau Scanpix

Luksusfælden-vært vil i Folketinget: Her stiller han op

Han ved, hvordan et husholdningsbudget skal skrues sammen. Nu vil han være med til at styre vores allesammens budget.

48-årige Gustav Juul, der er mest kendt for sin værtsrolle i TV3-programmet Luksusfælden gennem flere sæsoner, stiller op til det kommende folketingsvalg, og det gør han for Venstre i Aarhus, skriver Lokalavisen Aarhus.

Gustav Juul bor til dagligt i Værløse med sin hustru Mette Juul. Ved siden af jobbet som vært på Luksusfælden, sidder han i byrådet i Furesø Kommune som gruppeformand for Venstre. Men han har dog tilknytning til Aarhus, hvor han nu skal opstilles.

"Min fødselsattest siger Fødselsanstalten Århus, og jeg trådte mine første barnesko i forstaden Mundelstrup, så jeg har en klar forventning om at blive taget godt i mod i kredsen. Efter opstillingsmødet venter alt det praktiske arbejde, og jeg glæder mig til at komme ud og møder vælgerne. Det bliver en kort men intens valgkamp for mig. Mange af mine med-kandidater har brugt et til to år på at forberede sig, så jeg har en del der skal indhentes," siger Gustav Juul ifølge Lokalavisen Aarhus.

Gustav Juul vil blive præsenteret som kandidat for medlemmerne af Venstres kredsbestyrelse i Aarhus Nord i morgen 1. maj.

jn

Publiceret 30 April 2019 11:58