Arkivfoto: Claus Bech / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Claus Bech / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Besynderlig skatte-udmelding om hængepatter: "Alle skal ha' råd til nye silikone-babser"

Laura Lindahl er havnet i modvind ovenpå et Facebook-opslag

Mandag aften slap Libaral Alliances Laura Lindahl et bramfrit og meget håndgribeligt ønske løs i valgkampen, som nok var sagt i en humoristisk tone, men som har efterladt hende i en regulær shitstorm.

På Facebook skrev hun:

"Jeg har været i en del politiske paneldebatter med Zenia Stampe (RV) allerede. Ofte skal hun midt i debatten amme sit lille barn. Der sidder jeg altid tilbage og tænker på, at efter jeg har ammet to børn, så hænger mine patter næsten nede ved knæene og jeg tænker, at jeg bør få lavet nogle store silikone-babser. Og jeg tænker at endnu en god grund til at sænke skatten er, at alle skal ha' råd til nye silikone-babser."

Siden er det væltet ind med kritiske kommentarer til opslaget. Her er nogle af dem:

"Personligt har jeg ammet fire børn i sammenlagt lidt over fire år uden at få hængebryster, så årsagen til at dine patter forsøger at forlade dig skal nok findes et andet sted."

"Hvorfor skal Zenia Stampe tages som gidsel her? Selvfølgelig ammer hun sit barn. Og i øvrigt er det ikke amning der giver hængebryster, så måske du skulle få styr på dine facts OG din humor. Sygt upassende post"

"PINLIG opdatering, som ikke oser ret meget af intelligens. Ved du hvad? Jeg vil hellere betale mere i skat, så alvorligt syge mennesker kan få hurtig, anstændig behandling og råd til medicin, end jeg vil betale mindre, så du kan pynte din forfængelighed med et par nye kasser."

Trods kritikken så fortryder Laura Lindahl ifølge Ekstra Bladet ikke opslaget.

"Der skal være plads til lidt sjov i sådan en lang valgkamp. Det var bare mig, der sad i en situation og skrev noget sjovt på Facebook. Der er ikke nogen større kampagnestrategi i det," siger hun.

jn

Publiceret 14 May 2019 08:27