Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Zsolt Biczó - stock.adobe.com

Jesper ikke i tvivl efter nyt møde med kæmpestort kattedyr: "Det ER en puma"

Flere er de seneste uger stået frem med historier om at de har set et stort kattedyr, som minder om en puma, i den østjyske natur. Nu står endnu en person frem og fortæller, at han har set dyret, skriver Uge-Bladet Skanderborg.

Jesper Jæger Nørregaard fra Odense var ikke bekendt med de mange historier, der har floreret om pumaer i Østjylland i foråret, da han tirsdag var på besøg hos venner i Hylke syd for Skanderborg. Da han skulle hjem fra besøget omkring klokken 21.30 så han det meget store kattedyr på en mark.

"Det var et kæmpestort kattedyr og det var kun 50 meter væk, så jeg kunne se det helt tydeligt. Det er grå-sort og meget, meget stort. Der er ingen tvivl om, at det ikke var en almindelig kat. Og da det luntede væk, var det på den helt karakteristisk måde, vi kender fra store kattedyr. Så den er altså god nok. I har et kæmpestort kattedyr løbende rundt, og jeg tror, ligesom andre vidner, at det er en puma.

Først da Jesper i morges fortalte kollegaer om oplevelsen, blev han gjort bekendt med de andre puma-historier, og så gik han straks igang med at undersøge sagen nærmere, fortæller Uge-Bladet Skanderborg.

jn

Publiceret 22 May 2019 12:22