Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Kåre Quist sælger sin liebhavervilla: Kig indenfor her

Næppe er valget og den massive pressedækning overstået, før en af landets helt store nyhedsværter, Kåre Quist, har kastet sig over et nyt stort projekt. Kåre og fruen Tine har nemlig netop sendt deres hjem i Rungsted i Nordsjælland på markedet, skriver Boliga.dk.

Huset koster 7.450.000 kroner og er til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der i deres salgsmateriale beskriver adressen som “160 veldisponerede kvadratmeter som gennemgående fremtræder i rigtig god stand”.

Se flere billeder af villaen her

En ny ejer kan således se frem til stue med pejs, forældreafdeling med eget badeværelse og to børneværelser med hems. Mens haven tæller en stor terrasse og en dobbelt carport.

Ifølge Billedbladet.dk sælger parret ejendommen, da de har fundet et nyt ”drømmehus” ned til vandet i nabobyen Vedbæk.

Liebhaverområde langs Øresund

Den sjællandske nordkyst langs Øresund er traditionelt stedet, hvor nogle af Danmarks dyreste huse handles. Og Quists hjemmebane i Rungsted er bestemt ingen undtagelse.

Kystbyen hører til Hørsholm Kommune, der med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på godt 34.300 kroner var landets sjettedyreste område at købe hus i i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Publiceret 17 June 2019 10:55