Foto: Boliga.dk

Foto: Boliga.dk

Hemmeligt hussalg: Her er årets vildeste villa-handel til 53.000.000 kroner

Liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen har solgt årets hidtil dyreste hus i Danmark

Med et boligareal på den gode side af 500 kvadratmeter, 12 værelser og en beliggenhed i Hellerup - ganske tæt på havet, kommer det nok næppe bag på nogen, at prisen er høj. Rigtig høj. Faktisk så høj, at villaen på Lemchesvej mellem Øresund og Strandvejen i Hellerup er den dyreste, der er solgt i Danmark i år, skriver Boliga.dk.

Salgsprisen blev 53.000.000 kroner, og dermed er 2019’s hidtidige årsrekord slået med hele 17,5 millioner kroner.

Huset var ikke offentligt udbudt forud for salget, men på henvendelse fra Boliga bekræfter liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen:

"Jeg kan bekræfte, at vi har solgt ejendommen som et diskretsalg. Herudover har jeg ikke nogen kommentarer til salget," siger Ivan Eltoft Nielsen.

Hidtil var det modebossen Christian Stadil, der gennem en af sine virksomheder stod bag årets dyreste huskøb til 35,5 millioner kroner.

Sammenligner man 2019’s højdespringer-handler med sidste års dyreste hushandler, er det dog kun det nyeste salg på Lemchesvej, der sniger sig med i en top fem.

I 2018 blev der nemlig solgt tre huse til mere end 50 millioner kroner, et til 40 millioner og et enkelt til 38 millioner kroner. Det viser oplysninger fra Boliga.dk.

Publiceret 20 June 2019 00:00