Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Aleksandra - stock.adobe.com

Dreng blev offer for ondskabsfuldt fupnummer: Nu får han hjælp af fremmed mand og firma

Tirsdag kom det frem, at en 13-årig dreng fra Skive er blevet fuppet noget så grusomt i en handel på nettet. Drengen betalte 1.170 kroner for en brugt Playstation 4 men da han nogle dage senere håbefuldt modtog sin pakke, indeholdt den blot en tom havregrynspakke med en flaske motorolie indeni.

Det ondskabsfulde svindelnummer har chokeret mange, og nu ser det ud til, at heldet tilsmiler den 13-årige dreng, skriver Skive Folkeblad.

Historien har nemlig både fået en privatperson og Nordisk Film, som står for salg og markedsføring af Playstation i Norden til at tilbyde at forære drengen en helt ny spillekonsol.

"Jeg læste historien, og jeg tænkte straks, at jeg måske kunne gøre noget. Jeg synes, det er synd for drengen, og derfor vil jeg gerne give ham en ny Playstation. Jeg kan godt afse de 4-5000 kroner," siger Johnny Albert fra Skælskør til Skive Folkeblad.

Om det bliver ham eller Nordisk Film, som ender med at blive den glade giver, må tiden vise. Der skal nu etableres kontakt mellem parterne.

jn

Publiceret 14 August 2019 13:43