Foto: Danske Spil

Foto: Danske Spil

Fra sygemeldt med kroniske smerter til mangemillionær: "Han kommer ned i underbukser med kuponen foran sig - så skriger jeg bare"

Fredag aften var et par i 40’erne fra Randers Kommune nogle af de heldige vindere, der kunne kalde sig millionærer med en delt 2.præmie i Eurojackpot på 7.343.034 skattefri kroner. Det var dog først lørdag eftermiddag, da de var kommet hjem fra noget familiebesøg, at de opdagede deres nye status, oplyser Danske Spil.

"Vi havde været ovre hos min mor og min søn og jeg var gået hjem. Da vi kommer ind i huset hører jeg min mand råbe ”Nej’, Nej Nej”, højere og højere. Han kommer ned i underbukser med kuponen foran sig og siger helt chokeret: Vi har vundet, VI HAR VUNDET! SYV MILLIONER KRONER! Så skriger jeg bare. Græder vist også lidt og begynder at ryste over hele kroppen. Det var så overvældende," fortæller den nyslåede mangemillionær.

Der er mange følelser i spil omkring gevinsten. Det har nemlig været en svær tid for parret, der har to store sønner.

"Jeg har været sygemeldt noget tid på grund af en ulykke, der har efterladt mig med kroniske smerter. Så vi har været nødt til at vende hver en krone, da det kun er min mand, der har kunnet tjene penge. Og han har altså ikke et job, hvor han tjener alverden. Så det har været virkelig hårdt. De penge kommer simpelthen som sendt fra himlen. Vi er helt høje stadigvæk," fortæller hun glædestrålende til Danske Spil.

Parret har endnu ikke helt forstået hvilket held, der er overgået dem, så udover at investere i en ny bil har kvinden svært ved at sige specifikt, pengene skal bruges på. Men en gennemrenovering af huset og en rejse til Australien, hvor de har noget familie, er gode bud.

Den ældste søn er også i en alder, hvor han skal begynde at læse og dermed flytte hjemmefra.

"Vi vil gerne købe en bolig til ham, og på den måde gøre tingene lidt nemmere for ham. Vores yngste bliver heldigvis boende hjemme lidt endnu, men vi vil selvfølgelig gøre det samme for ham, når den tid kommer. Jeg er så lykkelig for, at vi har de muligheder nu, lyder det."

Publiceret 15 August 2019 10:09