Arkivfoto.

Arkivfoto.

Mindeord: En dynamo er væk

Bjarni Jørgensen er død, 72 år gammel.

Bjarni Jørgensen ejede tidligere blandt andet Allerød Foto og Allerød Idræt, og han var i høj grad med til at præge det lokale handelsliv i Allerød.

Med stor idérigdom var han dybt engageret i såvel udviklingen af Lillerød som handelsby som udviklingen og markedsføringen af Allerød som kommune.

Det resulterede blandt meget, meget andet i, at Bjarni Jørgensen var med til at starte Allerød Erhvervsforening, som han var formand for i samtlige 14 år, foreningen eksisterede. Her arbejdede han utrætteligt for at støtte det lokale idrætsliv og sætte Allerød på Danmarkskortet.

Bjarni Jørgensen var også med til at arrangere det populære gade-cykelløb i bymidten i Lillerød, der i en årrække trak tusinder af tilskuere og de bedste danske cykelryttere til byen. Det skete ikke mindst med afsæt i hans aktive indsats for Allerød Cykle Klub.

Engangementet førte også til medlemsskab af Allerød Byråd, hvor kom ind i 2006 for Det Konservative Folkeparti. I perioden 2010-2013 repræsenterede han Venstre, som han siden meldte sig ud af igen. I tiden i byrådet var han blandt andet formand for Børneudvalget.

Bjarni Jørgensen havde talrige gøremål og aktiviteter, blandt meget andet var han engageret i arbejde for fotobranchen.

Det er en sand dynamo, der i væsentligt omfang har præget og påvirket den lokale udvikling positivt, der nu ikke er her mere.

Begravelsen har fundet sted.

Bjarni Jørgensen

Bjarni Jørgensen

mik.

Publiceret 22 August 2019 15:10