Arkivfoto: Danske Spil

Arkivfoto: Danske Spil

Lottomillionær kæmper for førligheden efter blodprop: Her er hans nye drømme

Mulighederne ændrede sig med et trylleslag for midaldrende mand

En af de heldige danskere, som i september måned er blevet nyslåede Lottomillionærer, er en mand i 50’erne fra Vejle Kommune. Manden vandt 1,5 millioner kroner da hovedgevinsten på seks millioner kroner blev fordelt på fire vindere, oplyser Danske Spil.

Vinderen, som bor alene, kørte onsdagen efter trækningen intetanende ned hos sin forhandler for at få tjekket sin kupon. Og det blev startskuddet til et helt nyt liv for den nyslåede millionær, som bestemt kan bruge pengene.

Sagen er nemlig, at han de seneste år har kæmpet med efterveerne efter en blodprop, hvilket har invalideret ham på flere områder. Blandt andet går han meget dårligt og må transportere sig selv rundt på en handicapscooter.

"Min krop var slidt i forvejen på grund af et arbejdsliv med hårdt fysisk arbejde. Og efter blodproppen har det været rigtig hårdt og svært at komme tilbage til en nogenlunde tålelig hverdag," siger vinderen ifølge Danske Spil.

Manden har således besluttet, at pengene skal gå til at få det bedre i sin krop.

"Jeg satte mig simpelthen ned og lavede en plan for min fremtidige førlighed. Jeg har købt et ophold på Vejlefjord Rehabiliteringscenter, hvor jeg igennem flere uger skal genoptrænes osv. Min drøm er at komme til at gå bedre, og at min ene arm kan bruges lidt mere. Jeg burde jo have mange gode år i mig endnu," siger han.

Vinderen har en ganske særlig drøm og et klart mål med at blive mere mobil.

"Jeg har af gode grunde ikke været ude at rejse i mange år. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at komme til igen. Jeg har set Ringenes Herre en del gange efterhånden, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme til New Zealand og flyve ud over landskabet i helikopter. Det må være det smukkeste og vildeste syn," fortæller vinderen.

Der er ikke en decideret plan for resten af pengene. Nogle skal gå til pension og så vil han købe en scooter med kabine, så hans transport fremover bliver mere komfortabel.

Publiceret 25 September 2019 09:50