Dette hus i Rungsted - med Øresund lige på den anden side af vejen - er med en udbudspris på 24,5 millioner kroner landets dyreste.

Dette hus i Rungsted - med Øresund lige på den anden side af vejen - er med en udbudspris på 24,5 millioner kroner landets dyreste. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Landets dyreste sommerhus:

Har p-kælder med plads til 10 biler

De tre dyreste sommerhuse lige nu udbydes samlet til 72,4 millioner kroner, viser opgørelse fra Boliga.dk

Af
Morten Timm

Rungsted er ikke ligefrem landets helt store sommerhusområde - men ikke desto mindre er det her, hvor landets for øjeblikket dyreste sommerhus har hjemme.

Pris 24,9 millioner kroner. Det oplyser Boliga.dk i en pressemeddelelse.

Liebhaver-sommerhuset i Rungsted er opført i 2010-11 og fordeler sig på et boligareal på 286 kvadratmeter. Og når der i beskrivelsen står: Udsigt til havet, der ligger på den anden side af gaden, så det kan kun være på Rungsted Strandvej.

Til huset hører der desuden en underjordisk parkeringskælder på 199 kvadratmeter med plads til omkring ti biler.

Du kan se landets dyreste sommerhus HER - og det er til salg hos ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen.

Nummer to og tre

Vi skal til Danmarks nordligste punkt - Skagen - for at finde det næstdyreste sommerhus til 24 millioner. Den 264 kvadratmeter store Villa Guldmaj, der ligger helt for sig selv ude på Grenen.

Helt for sig selv og helt ude ved Grenen på Danmarks top ligger dette sommerhus, som er sat til salg for 24 millioner, landets næstdyreste.

Helt for sig selv og helt ude ved Grenen på Danmarks top ligger dette sommerhus, som er sat til salg for 24 millioner, landets næstdyreste. Foto: Lilienhoff

Listen tredje dyreste er udbudt til salg i Tisvildeleje til 23,5 mio. kr. Huset på 165 m² ligger på en dobbeltgrund med kig til både hav og skov - og indendørs et stort luksusbadeværelset med kar.

Ifølge Boliga.dk er Danmarks tredjedyreste sommerhus dette hus i Tisvildeleje, der sælges for 23,5 mio. kr.

Ifølge Boliga.dk er Danmarks tredjedyreste sommerhus dette hus i Tisvildeleje, der sælges for 23,5 mio. kr. Foto Adam Schnack A/S - Lars Gundersen

Samlet udbudspris for de tre dyreste sommerhuse i Danmark er i alt 72,4 millioner, oplyser Boliga.dk

Er man i tvivl om, om den slags liebhaveri overhovedet kan sælges, så har boligsitet fundet svaret ved at dykke ned i salgsprisarkivet. Her afsløres, at der siden 2016 er solgt fire sommerhuse i Danmark med en pris på mere end 20 millioner kroner.

De senere års dyreste sommerhus blev således solgt i foråret 2017 for 23 millioner kroner - huset ligger på Kystvej i Hornbæk.

Publiceret 01 October 2019 16:00