Natascha sammen med sin elskede mops, Conrad, mens den stadig var i live.

Natascha sammen med sin elskede mops, Conrad, mens den stadig var i live.

Natascha taler med sin afdøde hund: "Han siger, jeg skal blive hjemme mindst tre dage om ugen"

Kendt reality-deltager vil skrive bog om afdødekontakt

Af
Jacob Nielsen

Tilbage i 2015 mistede Natascha Kristiansen sin elskede hund, mopsen Conrad, til sygdom. De to blev i 2013 landskendte på tv, da Natascha (tidl. Camilla Nielsen, red.) deltog side om side med sin hund i realityprogrammet Big Brother på Kanal 5.

Men selvom Conrad for længst er borte, så taler de to stadivæk sammen. Det afslører Natascha, som fortæller, at hun jævnligt har haft afdødekontakt med Conrad gennem en hundehvisker.

"Det begyndte, mens Conrad stadig levede. Han var meget syg, og jeg havde brug for at få afklaret nogle ting i forbindelse med hans sygdom, så jeg tog kontakt til dyrehviskeren Ditte Young. Hun fik mig i kontakt med Conrad, som fortalte, at jeg gerne måtte tage beslutningen om at få ham aflivet, hvis hans helbred fortsatte med at gå ned ad bakke," fortæller Natascha.

Hun lyttede til Conrads råd, og det har hun gjort lige siden. En til to gange om året taler hun med hunden i himlen, som har fået stor indflydelse på hendes liv her på jorden.

"Vi to havde et helt specielt bånd, som de færreste forstår. Jeg savner ham stadigvæk hver dag, men det hjælper mig at vide, at han har det godt. Han fortæller, at han har det godt, hvis jeg har det godt, og så siger han, at han er nede hos mig sådan åndeligt, hver gang jeg er hjemme. Han kan bedst lide, når jeg er hjemme, så derfor har jeg lovet ham, at jeg bliver hjemme mindst tre dage om ugen. Han er en klog hund og giver mig generelt mange gode råd, som jeg følger," fortæller Natascha, som - udover Big Brother - også er kendt fra realityprogrammer som Singleliv og Party på Ibiza.

Vil skrive bog

Natascha fik hunden Conrad tilbage i 2007. Kort tid efter viste de først sygdomstegn sig allerede, og tiden skulle vise, at hunden var kronisk syg. Senere fandt Natascha ud af, at hun var blevet narret i forhold til Conrads stamtavle, som nok ikke var så fin som antydet. Han var produktet af international hundehandel af værste skuffe. Noget som Natascha ønsker at sætte fokus på på sin helt egen måde.

"Jeg går meget snart i gang med at skrive en bog, som tager udgangspunkt i Conrads historie. Den skal handle om konsekvenserne af indavl og komme med rådgivning til folk, som står i en situation, som den jeg stod i. Min mission er, at få folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de køber en hund i blinde. Og det er samtidig min kærlighedserklæring til Conrad," fortæller Natascha, der ikke er klar til at få en ny hund.

"Jeg fik kortvarigt en hund efter Conrad, men det viste sig, at jeg var overfølsom overfor pelsen. Det er nogle år siden. Nu er jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde bliver klar til at få en anden hund, for når jeg har en hund, så går jeg 100% op i den, og glemmer desværre mig selv lidt. Conrad har i en af seancerne med hundehviskeren sagt til mig, at jeg skal passe på ikke at glemme mig selv, og det råd lytter jeg til," siger Natascha, som ikke afviser et comeback til tv.

"Nu kaster jeg mig over at skrive den her bog, men hvis der skulle komme det helt rigtige tv-tilbud, så vil jeg ikke sige nej. Ringer de for eksempel fra Vild med dans eller Til Middag Hos, så er jeg med. Det er lige mig, griner Natascha Kristiansen, som fortæller, at hun ofte møder folk, der genkender hende og spørger, om hun ikke snart kommer tilbage på skærmen.

Publiceret 10 October 2019 00:00