Lyd for millioner. Mark Johansen har sat sine højttalere til salg for 2 mio. kr.

Lyd for millioner. Mark Johansen har sat sine højttalere til salg for 2 mio. kr.

Mark har sat sine højttalere billigt til salg på DBA: Pris 2 millioner kroner

58-årige Mark Johansen fra Græsted kan ikke få nok af god lyd. Derfor har han købt nogle højttalere, der fra nye koster mere end 4 mio. kr. Nu har han sat dem til salg for 2 mio. kr.

liebhaveri Et hus med havudsigt i 'Vandkantsdanmark' eller flere år, hvor du ikke behøver at arbejde.

Ja, der er meget, du kan få for 2 millioner kroner. Og en tredje mulighed er Mark Johansens højttalere.

De koster nemlig lige præcis 2 millioner kroner, hvis du køber dem af ham lige nu på DBA. Det skriver Lokalavisen Gribskov.

Du får 20 x 13 tommer

Hvis 58-årige Mark Johansens højttalere bliver dine, får du 20 x 13 tommer, fordelt på 4 højtaler-tårne. To af dem er bastårne. I hvert bastårn er der 6 gange 13 tommer. 2 for oven, 2 i midten og 2 forleden. I lydtårnene er der på bagsiden i hvert tårn 4 tommer. 2 for oven og 2 i bunden.

Du kan dermed høre musik for fuld blæs med højttalerne, som lige nu befinder sig i Græsted, hvor Mark Johansen bor.

Højtalerne kan bevæge sig

Marks højttalere kan ikke kun prale af en masse tommer. De kan også 'bevæge' sig i den forstand, at et sæt højtalere i midten af de lodrette tårne kan dreje sig 'ud af' tårnet, så du kan få lyden serveret lige ind i øret på dig, hvis tårnene ikke lige vender i den retning, du har placeret dig.

Ifølge Mark Johansen selv findes der ikke nogle bedre højttalere end disse. "Det er simpelthen creme de la creme inden for sound," siger han ifølge DBA Guide.

"Sæt dig i min sofa, og så skal jeg vise dig, hvorfor det er verdens bedste højtalere," siger han.

Højtalerne er fra Schweiz, og ifølge Mark Johansen er de udstyret med millimeters nøjagtighed. Højtalerne kostede ifølge Mark Johansen over 4 millioner kroner.

gs

Publiceret 15 October 2019 14:46