Arkivfoto: Danske Spil

Arkivfoto: Danske Spil

Danmarks yngste vinder: Vandt 6 mio. kr. samme dag han opsagde sit Lottoabonnement

Der skulle gå hele to en halv uge før en 19-årig mand fra Gribskov-området fandt ud af, at han havde vundet seks millioner på Lotto. Han havde nemlig været inde på nettet for at opsige sit abonnement, og havde lagt tanken om at vinde helt på hylden, oplyser Danske Spil.

Danske Spil forsøgte samtidig at kontakte den unge mand pr. telefon, men da han aldrig svarer sin telefon, når det er numre, han ikke kender, så havde kundecenteret ikke kunnet få fat på ham i flere dage.

"Så gik jeg tilfældigvis ind og tjekkede min mail i en pause på arbejdet, og jeg studsede over en besked fra Danske Spil, der omhandlede mit opsagte abonnement. Der stod også, at jeg skulle kontakte dem, fordi de havde prøvet at ringe til mig flere gange. Det var helt syret, for det viste sig, at jeg havde vundet samme aften, som jeg havde afsluttet abonnementet," siger den glade vinder.

Gevinsten lød på hele 6.131.125 kroner.

"Jeg var helt i chok og var nødt til at dele det med mine kollegaer, da jeg kom ind fra pausen. Jeg så jo helt mærkelig ud i hovedet. Jeg må da også indrømme, at jeg har haft svært ved at sove de sidste par nætter. Det er jo en helt vildt god start på voksenlivet, jeg har fået," siger han.

Den 19-årige mand håber på at kunne starte på Copenhagen Business School til sommer. I den forbindelse vil han gerne købe en lejlighed i København.

Udover en lejlighed skal pengene investeres i aktier og nogel ferier med kæresten og familien.

jn

Publiceret 23 October 2019 14:59