Arkivfoto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Mistede ønskebarn: Joy sender rørende hilsen til danskerne

Af
Jacob Nielsen

Natten til lørdag den 5. oktober fødte kulturminister og kirkeminister, Joy Mogensen, en dødfødt datter, og drømmen om at blive mor for første gang brast for politikeren, som er forhenværende borgmester i Roskilde Kommune.

Få dage efter stod Joy Mogensen frem og satte ord på tabet af datteren. Nu står hun igen frem i et indlæg på facebook, hvori hun takker danskerne for den opbakning, hun har fået i den svære tid.

"Tusind tusind tak for alle Jeres hilsner og tanker, både her på facebook og i den virkelige verden. Jeg er stadig i gang med at læse dem alle, og de varmer alle som en. Men især Jeres generøsitet i forhold til Landsforeningen Spædbarnsdød har rørt mig dybt. At vi, selv i vores livs sværeste øjeblikke, alligevel kan betyde noget for hinanden," skriver Joy Mogensen med henvisning til, at mange har fulgt hendes ønske om at donere penge til Landsforeningen Spædbarnsdød i stedet for at sende hende blomster m.m.

Joy Mogensen har også en speciel tak til alle dem, som har delt deres egen historie om at miste et barn.

" I har - sammen med min fantastiske familie og skønne venner - givet mig en fornemmelse af ikke at være alene med en al for stor sorg. Jer, der har delt Jeres historier, har givet mig fortrøstning i, at min kærlighed til min dødfødte datter, men også de mange andre følelser, er almindelige og ok, og at der komme en vej videre for mig, på en og samme tid med, og uden, Sarah," skriver hun.

Publiceret 03 November 2019 15:00