Arkivfoto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Nyslået millionær klar med vild julegave til sine børn: "Det er stort for mig at kunne gøre det her"

Andenpræmien i Eurojackpot på hele 2.725.838 kroner gik for et par uger siden til en familie på Fyn., og det var noget af et chok for manden, som er i 50érne, da han fik nyheden i den lokale kiosk.

"Kvinden i kiosken kører kuponen igennem maskinen, og den siger et lille bip. Så spørger hun: "Er det dig"? Jeg siger: "Hvad for noget"?- For jeg fatter ingenting. Så viser hun mig et skilt i butikken, hvor der står, at nogen altså har vundet de der 2,7 millioner kroner. Hun er så sød at gennemgå tallene med mig og så ser vi, at det er mig, der er vinderen. Jeg må indrømme, at hjertet lige slog et ekstra slag eller to. Og så kom der bare sådan en dejlig følelse af ro i kroppen," fortæller den nyslåede millionær til Danske Spil.

Det er den nærmeste familie, der skal have del i præmiepengene, og familiens to børn kan godt begynde at glæde sig til en julegave, der får dem til at falde bagover.

"De skal have et stort pengebeløb. Meget stort. Det er jo den fedeste følelse at have som far, når man kan give sine børn en god start på livet. De er i en etableringsfase lige nu, hvor de skal have bolig, møbler til boligen, betale af på studielån osv. Jeg har tænkt flere gange, hvordan jeg kunne hjælpe dem, men så har jeg skævet til bankkontoen og set at det nok var urealistisk. Så det er stort for mig at kunne gøre det her," siger den nyslåede millionær.

jn

Publiceret 07 November 2019 12:55