Arkivfoto: Danske Spil

Arkivfoto: Danske Spil

Han er kronisk syg og sygdommen bliver kun værre: Nu har han vundet 6 mio. kr.

Fremtiden så økonomisk usikker ud for et ægtepar fra Egedal Kommune, fordi manden, som er i 50érne, har en kronisk sygdom, der gør, at han ikke kan forblive meget længere på arbejdsmarkedet.

Men med et trylleslag ændrede det sig, da mandens faste Lottokupon for nylig ramte den helt store jackpot på 6 millioner kroner. Det oplyser Danske Spil, som har talt med manden, der ønsker at være anonym.

"Jeg har gået det sidste halve år og tumlet med tankerne om, hvordan vi mon skulle klare den med en enkelt lønning og en førstidspension, når jeg ikke kan arbejde mere. Det har fyldt en hel del. Og nu. Nu er jeg bare så lettet og glad," fortæller manden, som har et Lotto Plus-abonnement og derfor fik en personlig opringning af Danske Spils Kundecenter.

"Jeg var på vej hjem fra arbejde, da en person ringede fra Danske Spil. Først var der en vis skepsis, men der gik da ikke ret længe, før jeg må have lignet en glad julegris, der kørte rundt i trafikken. Da jeg kom hjem og stod i min stue, måtte jeg da også lige råbe et højt "YES" med armene i vejret. Hele min krop boblede af energi, som jeg slet ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med."

Konen sad i møde på arbejdet, og derfor endte vinderen med at ringe sin mor op og dele den glade nyhed.

"Ja, det er godt nok svært at gå rundt og være sur i øjeblikket. Vores største problem er nærmest, at vi har svært ved at vælge, om vi skal på Safari i Afrika, køre gennem Canada eller tage på Krydstogt i Caribien. Desuden bliver jeg ved med at arbejde, så længe jeg kan, så vi har jo også kun fem-ugers ferie at tage af," siger han - men understreger dog, at rejsedrømmene helst skal opfyldes indenfor de næste par år.

"Det skal jo være, mens jeg stadig kan holde til det. Min sygdom bliver kun værre, så det er klart, at det skal vi også have med i ligningen."

Udover udlandsrejser vil parret have totalrenoveret deres gamle hus, ligesom de vil give nogle penge til familien – især sønnen.

jn

Publiceret 12 November 2019 15:47